Matrundan 2020

Matrundan Österlen ställer om i år.

Vi hade längtat så efter att återigen får träffa er alla under Matrundan 2020 men i dagens coronavirus tider har vi bestämt att vi ställer om. Maj är en fantastisk tid på Österlen och de första primörerna börjar komma därför hälsar vi er alla välkomna under hela maj men inte alla på en gång. Besök oss under våra ordinarie öppettider. Det innebär gott om plats när ni kommer, vi har mer tid för er och kan ge god service även på lite avstånd.

Alla medlemmar har anpassat sig efter rådande tillstånd och många ändringar är gjorda. Många erbjuder take away och picknickkorgar med mat som ni kan njuta av utomhus i denna vackra tid. Där det finns boende har man begränsat antal sängplatser och anpassat servering av måltider för ett säkert besök.

I år är det viktigare än någonsin att handla i våra gårdsbutiker, hämta mat på restauranger och övernatta på våra unika boende på Österlen. Denna vår är en perfekt tid att verkligen utforska allt i sin närhet och jag lovar det kommer att smaka bra.

Vi presenterar oss alla i en ny broschyr med karta och information om var vi finns och vad vi gör, hela maj och resten av året. Den finns ute hos alla medlemmar eller så kan ni ladda ner den här: Broschyr Matrundan 2020

Varmt välkomna till oss hela maj och resten av året.